​​Historie

​Restaurant Giraffen blev til i forbindelse med åbningen af Odense Banegårdscenter i 1995 og har eksisteret siden og med den samme ejer gennem alle årene. Det kendte engelske indretningsfirma Andy Thornton bidrog til indretningen - inspireret af den fynske Giraf-øl.

På Giraffen, som den kaldes i daglig tale, kan man sidde inde og nyde de talrige udstillede afrikanske genstande eller "udendørs" og betragte de forbipasserende og centerets liv. Giraffen er også indrettet med en hyggelig bar og var i mange år stamsted for mange. Men ved indførelsen af rygeloven ændrede miljøet sig også hos os og i dag benyttes baren fortrinsvis af rejsende, som mødested før en tur i nattelivet og selvfølgelig som afrunding på en arbejdsdag. Vi har nu indrettet rygekabine til vores gæster.

Vi viser sport på fjernsynet hver dag og i en by som vores står fodboldkampe naturligvis øverst på prioriteringslisten. Vi forsøger at følge lidt med tiden og har nu tilbud på en ny cocktail hver uge​

Vil du bestille bord?​

Udfyld venligst kontaktformularen, og vi vil bestræbe os på at sikre dig en fantastisk oplevelse i vores bar og restaurant. Vores venlige personale vil bekræfte din reservation hurtigst muligt.

Vi ser frem til at byde dig velkommen og sørge for, at dit besøg bliver uforglemmeligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os direkte på telefon

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook

Følg os og få større indblik i vores hverdag og meget mere.

​Restaurant Giraffen blev til i forbindelse med åbningen af Odense Banegårdscenter i 1995 og har eksisteret siden og med den samme ejer gennem alle årene.

Restaurentens Åbningstider:

Alle dage fra

10.00 – 23.00​

Køkkenets Åbningstider

Mandag - onsdag

12.00 – 21.30​

Torsdag - lørdag

12.00 – 22.00​

Søndag

12.00 – 20.30​

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Restaurant Giraffen

Østre Stationsvej 27, 

5000 Odense C

Klik her for rutevejledning

Telefon: 66 14 05 14